RESERVES SALA D´EXPOSICIONS - ESPAI ESCORXADOR

Agenda de Albalat dels Sorells

martes, 14 de mayo de 2024
h

SALA D'EXPOSICIONS - ESPAI ESCORXADOR

Carrer dels Reis Catòlics, 9, 46135 Albalat dels Sorells, Valencia, España

 La reserva no és vàlida si el Centre no envia un correu electrònic comunicant que ha sigut acceptada.  Les reserves es fan 48 hores abans d'utilitzar la sala demanada. La reserva no es válida si el Centro no envía un correo electrónico comunicando que ha sido acceptada.  Las reservas se hacen 48 horas antes de utilizar la sala solicitada. 


SALA D’EXPOSICIONS: CONDICIONS DE CESSIÓ I ÚS

La Sala d'Exposicions del Centre educatiu “Espai Escorxador” es destinarà fonamentalment a la realització del programa municipal d'arts plàstiques (pintura, escultura, fotografia, il·lustració, gravat, videoart...), arts decoratives i artesanals, especialment vinculades amb les activitats educatives. L’espai és exclusivament el que correspon al Saló d’Actes. No obstant això, i de manera puntual, podrà exposar-se algun element artístic en els corredors, encara que no siguen espais expositius ni tinguen material permanent per a exposicions. En este cas, caldrà que tinga una autorització específica del Centre. Les autoritzacions d'ús de la Sala d'Exposicions a entitats o artistes estarà subordinada a les necessitats d'utilització que tinga l’àrea de Cultura de l'Ajuntament. L'Ajuntament d’Albalat dels Sorells solament cedirà la seua Sala d'Exposicions quan les exposicions a instal·lar ho siguen de caràcter artístic, cultural, històric, didàctic, científic o etnogràfic. No se podrá comer ni beber. 

Sol·licitud

Els/les artistes que desitgen exposar a la Sala, ho hauran de sol·licitar a través de la plataforma municipal corresponent i sempre de manera telemàtica. Han de ser majors d’edat o tindre l’autorització de pares, mares, tutors o tutores o persones representants en el seu cas.

Duració i horaris

La duració serà en general de dos setmanes com a mínim i un mes com a màxim. L’horari màxim d’obertura serà de 10.00 a 22.00 hores de dilluns a diumenge. S’encarregarà de l’obertura i tancament de la Sala la persona autoritzada que realitze l’exposició. En la sol·licitud, la persona interessada caldrà que pose l’horari d’obertura i tancament de les visites a l’exposició.

Admissió de sol·licituds

Per a l'admissió de sol·licituds es tindrà en compte el “Curriculum vitae” de l'expositor/a, qualitat de l'obra, originalitat d'esta, etc. L'Ajuntament confirmarà per correu electrònic a la persona sol·licitant l'admissió o desestimació de la seua sol·licitud i la concessió de dates d'exposició. El/l’artista que reba assenyalament de data, en resposta a la seua sol·licitud, haurà de donar conformitat. Si no ho fa així, s'entendrà que renuncia a la data assenyalada.

Assegurança

L'Ajuntament d’Albalat dels Sorells no es responsabilitza de les deterioracions que pogueren produir-se per accident, robatori, incendi, catàstrofe, etc. que puguen determinar la destrucció total o parcial de les obres. 

Muntatge i obra artística

El/l’artista està obligat o obligada a ocupar-se personalment, o ha de delegar alguna persona de la seua confiança degudament acreditada, del muntatge i desmuntatge de l'exposició. No es podran utilitzar materials que danyen les parets (claus, xinxetes, adhesius, etc.). Cal informar el Centre de com es vol realitzar el muntatge i la distribució de l’espai. El Centre podrà no autoritzar la forma de muntar l’exposició o de definir l’espai expositiu, si es considera que pot causar algun desperfecte en la Sala. El nombre d'obres a exposar haurà de ser consensuat entre el/l’artista i el Centre. La Sala s’ha de deixar en el mateix estat que es trobe quan s’inicie el muntatge de l’exposició. També caldrà que  s’autoritze la utilització d’elements de suport del material expositiu per part del Centre  per a evitar que puga interferir en unes altres activitats que es faça en eixe temps en el Saló d’Actes.

Material de la Sala

El material de la sala són els focus instal·lats permanentment, les guies, cables i ganxos. Se l’informarà a la persona que sol·licite la Sala del material que es disposa en cada cas. El Centre no té l’obligació d’aportar el material que sol·licita la persona que desitge exposar. Prèviament, se l’informarà del material que té la sala. La resta del material del Centre no forma part de la Sala d’Exposicions. De manera excepcional, la direcció del centre pot deixar algun element que en forme part si així ho considera, però no té l’obligació de fer-ho.

Publicitat

L'Ajuntament farà la publicitat de les exposicions a través de les xarxes socials municipals.

Gratuïtat

La cessió de la Sala és gratuïta. Podrà el/l’artista fer una donació d’alguna obra al Centre. Este/a podrà sol·licitar autorització per a la venda d'obra durant el desenrotllament de l'exposició. Caldrà tindre l’autorització per a fer-ho. El Centre no intervindrà per a res en la possible venda de les obres, en cas que siga autoritzat a fer-ho per part de l’Ajuntament.



SALA DE EXPOSICIONES: CONDICIONES DE CESIÓN Y USO

La Sala de Exposiciones del Centro educativo “Espai Escorxador” se destinará fundamentalmente a la realización del programa municipal de artes plásticas (pintura, escultura, fotografía, ilustración, grabado, videoarte...), artes decorativas y artesanales, especialmente vinculadas con las actividades educativas. El espacio es exclusivamente el que corresponde al Salón de Actos.

Sin embargo, y de manera puntual, podrá exponerse algún elemento artístico en los pasillos, aunque no sean espacios expositivos ni tengan material permanente para exposiciones. En este caso, hará falta que tenga una autorización específica del Centro. Las autorizaciones de uso de la Sala de Exposiciones a entidades o artistas estará subordinada a las necesidades de utilización que tenga el área de Cultura del Ayuntamiento. El Ayuntamiento de Albalat dels Sorells solo cederá su Sala de Exposiciones cuando las exposiciones a instalar lo sean de carácter artístico, cultural, histórico, didáctico, científico o etnográfico.





Solicitud

Los/las artistas que deseen exponer en la Sala, lo tendrán que solicitar a través de la plataforma municipal correspondiente y siempre de manera telemática. Tienen que ser mayores de edad o tener la autorización de padres, madres, tutores o tutoras o personas representantes en su caso.

Duración y horarios

La duración será en general de dos semanas como mínimo y un mes como máximo. El horario máximo de apertura será de 10.00 a 22.00 horas de lunes a domingo. Se encargará de la apertura y cierre de la Sala la persona autorizada que realice la exposición. En la solicitud, la persona interesada hará falta que ponga el horario de apertura y cierre de las visitas a la exposición.

Admisión de solicitudes

Para la admisión de solicitudes se tendrá en cuenta el “Curriculum vitae” del expositor/a, calidad de la obra, originalidad de esta, etc. El Ayuntamiento confirmará por correo electrónico a la persona solicitando la admisión o desestimación de su solicitud y la concesión de fechas de exposición. El/la artista que reciba confirmación de fecha, en respuesta a su solicitud, tendrá que dar conformidad. Si no lo hace así, se entenderá que renuncia a la fecha señalada.

Seguro

El Ayuntamiento de Albalat dels Sorells no se responsabiliza de los deterioros que pudieran producirse por accidente, robo, incendio, catástrofe, etc. que puedan determinar la destrucción total o parcial de las obras.

Montaje y obra artística

El/la artista está obligado/a u obligada a ocuparse personalmente, o tiene que delegar en alguna persona de su confianza debidamente acreditada, del montaje y desmontaje de la exposición. No se podrán utilizar materiales que dañen las paredes (clavos, chinchetas, pegatinas, etc.). Hay que informar el Centro de cómo se quiere realizar el montaje y la distribución del espacio. El Centro podrá no autorizar la forma de montar la exposición o de definir el espacio expositivo, si se considera que puede causar algún desperfecto en la Sala. El número de obras a exponer tendrá que ser consensuado entre el/la artista y el Centro. La Sala se tiene que dejar en el mismo estado que se encuentre cuando se inicie el montaje de la exposición. También hará falta que se autorice la utilización de elementos de apoyo del material expositivo por parte del Centro para evitar que pueda interferir en otras actividades que se haga en ese tiempo en el Salón de Actos.

Material de la Sala

El material de la sala son los focos instalados permanentemente, las guías, cables y ganchos. Se le informará a la persona que solicito la Sala del material que se dispone en cada caso. El Centro no tiene la obligación de aportar el material que solicita la persona que desee exponer. Previamente, se lo informará del material que tiene la sala. El resto del material del Centro no forma parte de la Sala de Exposiciones. De manera excepcional, la dirección del centro puede dejar algún elemento que forme parte si así lo considera, pero no tiene la obligación de hacerlo.

Publicidad

El Ayuntamiento hará la publicidad de las exposiciones a través de las redes sociales municipales.

Gratuidad

La cesión de la Sala esgratuita. Podrá el/la artista hacer una donación de alguna obra en el Centro.Este/a podrá solicitar autorización para la venta de obra durante el desarrollo de la exposición. Habrá que tener la autorización para hacerlo. El Centro no intervendrá para nada en la posible venta de las obras, en caso de que sea autorizado a hacerlo por parte del Ayuntamiento.



ENTRADAS

Necesita ayuda

Contáctenos

Por teléfono
96 149 09 41
Casa de Cultura de Albalat dels Sorells
Calle Escoles, 7
Correo electrónico
cultura@albalatdelssorells.net